„A Fost un Om…dar Fiu de Dumnezeu!” – editia a IX-a, duminica, 8 dec, ora18.30, sala Dalles

Salutare,

Afis festival 2013Dumnezeu ne-a ajutat sa organizam si in acest an festivalul muzicalA Fost un Om…dar Fiu de Dumnezeu!„,prilejuit de Nasterea Mantuitorului .Sunt nume noi,dar si invitati care au raspuns afirmativ tuturor provocarilor muzicale.

Invitatii nostri sunt: Bethel Brass Band -cu un sound special ce ne duce in reveria Craciunului de altadata, Corala Sf.Elena ,condusa de dirijorul Erica Damoc-ce se manifesta prin cantece vesele, cu un mesaj plin de speranta si bucurie ce rezulta din Nasterea Domnului, profesorul Octavian Baban, ce ne va introduce in adevarata atmosfera si sarbatoare a Craciunului printr-o scurta meditatie.

Ca si nume noi,vorbim de Liviu Treistaru,compozitor a numeroase simfonii, concerte pentru pian si orchestra, lieduri, precum si a altor numeroase lucrari, ce va interpreta compozitii instrumentale proprii,descoperindu-ne  Maretia lui Dumnezeu, prin Fiul Sau, Isus Hristos.

Un alt invitat aparte vine din Rusia si este soprana Svetlana Sicencova,ce ne va canta colinde rusesti si din repertoriul international ,ce vorbesc despre Pruncul din ieslea Betleemului. 

Nu in ultimul rand, la aceasta editie va fi cu noi cel mai mare nume al muzicii jazz din Romania si nu numai: Maria Raducanu, ce ne va aduce colinde cu o maxima sensibilitate prin vocea-i inconfundabila.

La toti acestia, se adauga si subsemnatii, adica- Noii Leviti.

In speranta ca veti veni in numar cat mai mare ,dar insotiti macar de o persoana draga,va asteptam duminica,8 dec,ora 18.30, la sala Dalles din Bucuresti (zona Universitate – langa Intercontinental), ca sa retraim impreuna bucuria Nasterii Mantuitorului, ce a venit pe acest pamant si pentru mine, dar si pentru tine!

INTRAREA ESTE LIBERA!

Important: Pentru utilizatorii de Facebook, va rugam sa dati  share la eveniment !

Multumim.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s